Nyíregyházi Menetrend Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Nyíregyházi Menetrend Genel Bakış

Nyíregyházi Menetrend, Nyíregyháza'nın yerel toplu taşıma ağı için tasarlanmış çevrimdışı bir tarife ve rota planlama uygulamasıdır. Kullanıcılar yerel güzergahlar listesinde gezinebilir, tarifeleri metin veya harita formunda kontrol edebilir, her servisin güzergahlarını ve seyahat sürelerini inceleyebilir ve yakındaki duraklar hakkında bilgi alabilir. Uygulama ayrıca aktarmalar ve yürüme seçenekleri ile rota planlama sunmaktadır. Kullanıcılar favori güzergahlarını, duraklarını ve seyahat planlarını kaydedebilir ve uygulamayı başlatırken hızlı erişim için bunlara erişebilir.

Nyíregyházi Menetrend'in önemli bir özelliği, sürekli bir internet bağlantısı gerektirmeksizin tüm özelliklere erişim sağlayan çevrimdışı işlevselliğidir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Nyíregyházi Menetrend Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 3.5.9.9763

(0)
  • Güvenlik Durumu

Nyíregyházi Menetrend hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Nyíregyházi Menetrend denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.